MOS - Mahalska Obavještajna Služba

Mahalska Obavještajna Služba (MOS) u službi naroda priopćine Las Kalesija!


12.02.2006.

Evo nas nazad!

Došli smo dakle nazad da opet pricamo javnosti o aktivnostima Mahalske Obavjestajne Sluzbe...
Nije nas bilo jer smo trazili agente... NISMO IH NASLI! Tako da vas sad očajno molimo i kumimo vasom djecom i unucima da se prijavite... ("Kako?" - sve ima vamo desno --->)

Elem... Tetka Ševala iz Čeljigovića, poznatija kao AKR318, je ovijeh dana posjetila Visoko u kojem je izgleda piramida ili vise njih... AKR318 istrazuje i sve okolo da bi uspjeli prije svih da vam kazemo jel to piramida ili nije... ako nadje dobrijeh dokaza poslacemo sve agente da saznamo sve...

Do tada cemo reci nesto vise o tome da li imamo i Stonehenđe u naske ovdje u Bosni, a i Hercegovini... Pa,... IMAMO... Kako? Ne znamo, ali znamo da ima nedje neko kamenje u Humskoj zemlji(Hercegovini) najvjerovatnije... valjda je to zakopato, pa cemo i to skontati kad iskopamo piramide...

A eno isto ima ono u našoj mahali, tojest. Mokre Vode u selu Mokrinje... ima ono visoko ... ono "obelisk" nesta... to je dajdža Šemso koristio za slaganje sijena, pa nismo ni znali da ima... Ja sam gledo bash juče one slike i hjeroglife po obelisku i uspio sam nesta prevesti... najme, piše sljedeče:
"Oko-ščap-tvica-čojeksavukovomglavom-auto-govno-usta-oko"

e sad smo evo kontali sta to znaci i skontali smo:
"vidi kako ću toljagom pogoditi ono govno (čojek sa vukovom glavom) sto mi je auto ogrebalo, gledaj"
Čojek sa vukovom glavom je izgleda onaj što je ljetos govorijo da je građanin i ogrebo rođaku avto pa ga je Salko Dinamitaš gađo sa glavnjom na Selištima (naša najveća livada)

Javićemo vam za ote piramide u idučim postevima...

MOS u službi mahale!

MOS - Mahalska Obavještajna Služba


MOJI LINKOVI

Oglasna ploča:
[b]Ko misli da je dovoljno dobar da budne agent MOS-a nek se javi u komentare zadnjeg posta sa zeljenim aliasom i malo pameti da ostavi neki kontakt.
PieS
Svaki levat nek krene od toga da je glup i da će MOS od njeg napraviti... nešto![/b]

Most Wanted:

Hamo iz MZ Mokrinje

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
6841

Powered by Blogger.ba